Domů / Vaření-jídlo / STOP hrudkám!

STOP hrudkám!

Používáte kvedlačku na rozmíchání mouky s vodou na zahušťování jídel a máte tam hrudky? V tom případě kvedlačku odložte a použijte sklenici od zavařeniny s víčkem. Do sklenice dejte potřebné ingredience, uzavřete víčkem a rozmíchejte na způsob šejkrování. Je to zaručený způsob, že se hrudky v jídle neobjeví.

O angelo

Shlédněte také

Teplé červnové počasí láká k víkendovým pobytům pro dva

Obsah1 Kam na víkendový pobyt ve dvou?2 Romantický pobyt v Mariánských Lázních2.1 Mohlo by vás …

Jeden komentář

  1. Tímto způsobem lze vyrobit i ledová káva zvaná frapé. Kdo má rád mlíko, natřese v mléce, kdo ne, ve vodě a dolije smetanu. Ještě lépe vaječný koňak a pak do vysoké sklenice s ledem.

Napsat komentář