Domů / Vaření-jídlo / STOP hrudkám!

STOP hrudkám!

Používáte kvedlačku na rozmíchání mouky s vodou na zahušťování jídel a máte tam hrudky? V tom případě kvedlačku odložte a použijte sklenici od zavařeniny s víčkem. Do sklenice dejte potřebné ingredience, uzavřete víčkem a rozmíchejte na způsob šejkrování. Je to zaručený způsob, že se hrudky v jídle neobjeví.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O angelo

Shlédněte také

Dopřejte si kvalitní slivovici

Obsah1 Voňavý skvost naší země2 Příznivé účinky slivovice3 Slivovice zevně4 Kde ke slivovici přijít?4.1 Mohlo …

Jeden komentář

  1. Tímto způsobem lze vyrobit i ledová káva zvaná frapé. Kdo má rád mlíko, natřese v mléce, kdo ne, ve vodě a dolije smetanu. Ještě lépe vaječný koňak a pak do vysoké sklenice s ledem.

Napsat komentář