Domů / Vaření-jídlo / Zavařování v troubě

Zavařování v troubě

Do pekáče vložím sklenice, naliji okolo vodu co se jí tam vejde a vložím do trouby rozehřáté na maximum. Pak vše nechám (měkčí druhy 15 – 20 minut) (tvrdší 25 – 30 minut). Potom se trouba vypne a sklenice se v ní nechají vychladnout. Ideálně přes noc. Výsledek je opravdu výborný.

O

Shlédněte také

Myslete při přípravě jídla na své zdraví a používejte olivové oleje

Obsah1 Proč používat při přípravě potravin olivový olej?2 Zůstaňte fit díky pravidelné konzumaci oliv2.1 Mohlo …

2 komentáře

  1. Souhlas, zavařovala jsem tímto způsobem okurky 🙂

  2. Slyšel jsem o tom, ale co víčka, ty se můžou potom vyhodit, protože žárem se těsnění zničí!

Napsat komentář