Domů / Vaření-jídlo / Zavařování v troubě

Zavařování v troubě

Do pekáče vložím sklenice, naliji okolo vodu co se jí tam vejde a vložím do trouby rozehřáté na maximum. Pak vše nechám (měkčí druhy 15 – 20 minut) (tvrdší 25 – 30 minut). Potom se trouba vypne a sklenice se v ní nechají vychladnout. Ideálně přes noc. Výsledek je opravdu výborný.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

O

Shlédněte také

Dopřejte si kvalitní slivovici

Obsah1 Voňavý skvost naší země2 Příznivé účinky slivovice3 Slivovice zevně4 Kde ke slivovici přijít?4.1 Mohlo …

2 komentáře

  1. Souhlas, zavařovala jsem tímto způsobem okurky 🙂

  2. Slyšel jsem o tom, ale co víčka, ty se můžou potom vyhodit, protože žárem se těsnění zničí!

Napsat komentář