Domů / Vaření-jídlo / Aby nebyl řízek mastný
Aby nebyl řízek mastný

Aby nebyl řízek mastný

Máte rádi řízky ale vadí Vám že po usmažení je na nich příliš oleje? Jsou mastné? Existuje jednoduchá rada. Po usmažení pokládejte řízky na připravený ubrousek. Můžete i dalším ubrouskem otřít řízek z vrchu. Tím se zbavíte přebytečné mastnoty. Dobrou chuť

O

Shlédněte také

Teplé červnové počasí láká k víkendovým pobytům pro dva

Obsah1 Kam na víkendový pobyt ve dvou?2 Romantický pobyt v Mariánských Lázních2.1 Mohlo by vás …

4 komentáře

  1. Totéž aplikuji při smažení bramboráků a jiných “placek”.

  2. Ano také to tak využívám. Jde to v podstatě na smažené věci. Smažený sýr, rybí prsty, bramboráky, řízky, květákové a jiné placky…

  3. Dělám to také se vším rada je výborná..
    kupuji proto stále papírové kapesníčky.

  4. Já každý řízek,vepřový i kuřecí,přeleju hned po vyndání z pánve vařicí vodou.Sice nevím,k čemu to je,ale řízek je chutnější,šťavnatější.Dělá to moje máma a tak to dělám taky.

Napsat komentář