Domů / Vaření-jídlo / Aby nebyl řízek mastný
Aby nebyl řízek mastný

Aby nebyl řízek mastný

Máte rádi řízky ale vadí Vám že po usmažení je na nich příliš oleje? Jsou mastné? Existuje jednoduchá rada. Po usmažení pokládejte řízky na připravený ubrousek. Můžete i dalším ubrouskem otřít řízek z vrchu. Tím se zbavíte přebytečné mastnoty. Dobrou chuť

O

Shlédněte také

Myslete při přípravě jídla na své zdraví a používejte olivové oleje

Obsah1 Proč používat při přípravě potravin olivový olej?2 Zůstaňte fit díky pravidelné konzumaci oliv2.1 Mohlo …

4 komentáře

  1. Totéž aplikuji při smažení bramboráků a jiných “placek”.

  2. Ano také to tak využívám. Jde to v podstatě na smažené věci. Smažený sýr, rybí prsty, bramboráky, řízky, květákové a jiné placky…

  3. Dělám to také se vším rada je výborná..
    kupuji proto stále papírové kapesníčky.

  4. Já každý řízek,vepřový i kuřecí,přeleju hned po vyndání z pánve vařicí vodou.Sice nevím,k čemu to je,ale řízek je chutnější,šťavnatější.Dělá to moje máma a tak to dělám taky.

Napsat komentář