Máte rádi řízky ale vadí Vám že po usmažení je na nich příliš oleje? Jsou mastné? Existuje jednoduchá rada. Po usmažení pokládejte řízky na připravený ubrousek. Můžete i dalším ubrouskem otřít řízek z vrchu. Tím se zbavíte přebytečné mastnoty. Dobrou chuť
Shlédněte také
Dopřejte si kvalitní slivovici
Obsah Vitamin S neboli slivovice je pálenkou oblíbenou nejen na Moravě. Její milovníci ji užívají …
4 komentáře
Napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Totéž aplikuji při smažení bramboráků a jiných „placek“.
Ano také to tak využívám. Jde to v podstatě na smažené věci. Smažený sýr, rybí prsty, bramboráky, řízky, květákové a jiné placky…
Dělám to také se vším rada je výborná..
kupuji proto stále papírové kapesníčky.
Já každý řízek,vepřový i kuřecí,přeleju hned po vyndání z pánve vařicí vodou.Sice nevím,k čemu to je,ale řízek je chutnější,šťavnatější.Dělá to moje máma a tak to dělám taky.