PRIMAPOL je spolehlivý dodavatel hutních materiálů a plastů

Pokud hledáte férového dodavatele hutních materiálů, ale také plastů, nabízí se vám jich hned několik. Potřebujete však mít objednaný materiál včas na svém skladu? Odebíráte ve velkém množství nerez i hliník? V takovém případě pro vás máme tip, jenž vás jako podnikatele rozhodně zaujme.

V daném segmentu působí společnost PRIMAPOL, která je schopna zajistit vám nejen samotné materiály, ale nabízí také pestrou škálu služeb, jako jsou tvarování a vyhotovení finálních produktů. Záleží pouze na vás, co potřebujete a požadujete.

Všechno na jednom místě

Společnost PRIMAPOL byla založena v roce 2004, přičemž za dobu své existence si vybudovala jméno spolehlivého dodavatele rozmanitých materiálů. Zvládne vám zhotovit v podstatě všechno, na co si jen vzpomenete, co se hutnictví týče, tedy od trubek přes tyče až po plechy či desky. Dokonce se k vám neobrátí zády, i když máte specifické požadavky. Snaží se vždy vyjít vstříc a naplnit očekávání každého zákazníka.

Protože pořízení materiálu a jeho zpracování probíhá u jedné firmy, šetříte tím nejen spoustu času, ale také nákladů na dopravu. PRIMAPOL se navíc snaží odbavit objednávky co nejrychleji, takže se nemusíte bát, že byste zbytečně dlouho čekali.

Co v nabídce najdete?

Stačí se podívat do pestrého produktového portfolia. Určitě si vyberete i vy materiál, jenž vám bude vyhovovat svými vlastnostmi. Co se nerezové oceli týče, ta se používá v různých odvětvích od potravinářského průmyslu přes zemědělství až po mikroelektroniku. Všechny tyto obory dokáže PRIMAPOL svou nabídkou uspokojit.

Vybrat si můžete z několika jakostí, přičemž velice žádaná je 1.4112 pro vysoce namáhané součásti a hřídele. Tato nerezová ocel se dodává v tyčích, je martenzitická, magnetická a leštitelná. Zapomenout nesmíme ani na jakost 1.4104 vhodnou pro obrábění na automatech.

O angelo

Shlédněte také

Autoklávy pro pasterizaci a sterilizaci potravin

Autoklávy jsou klíčovým prvkem v potravinářském průmyslu, zajišťujícím bezpečnost a trvanlivost potravin prostřednictvím procesů pasterizace …

Napsat komentář