Czkutil.cz – rady, návody, tipy

Vinylové podlahy Fatra aneb jak vybrat tu pravou

Vinylové podlahy Fatra aneb jak vybrat tu pravou

Obsah

Vinylové podlahy patří v současné době k nejoblíbenějším podlahovým krytinám vůbec. Důvodem je nejen široká nabídka odstínů a dekorů, které dokonale imitují přírodní materiály, ale také jejich vlastnosti. Vynikají odolností, snadno se udržují a mají dlouhou životnost. Spoléháte na spojení tradice, zlatých českých rukou a vysoké kvality? Pak pro vás budou tou správnou volbou vinylové podlahy české značky Fatra.

Tradiční český výrobce vinylových podlah

Společnost Fatra, a.s. se řadí k tradičním českým výrobcům podlahových krytin z PVC a vinylu. V současné době si můžete vybrat mezi několika produktovými značkami. Pojďme si představit LINO Fatra, vinylové podlahy Thermofix, Imperio a FatraClick.

LINO Fatra

PVC podlaha v dílcích i rolích LINO Fatra přináší širokou nabídku vzorů v heterogenním i homogenním provedení. Homogenní PVC podlahy mají v celé své tloušťce stejné složení i provedení. Nášlapná vrstva je shodná s tloušťkou podlahoviny. Heterogenní PVC podlahy se skládají ze tří vrstev a odlišují se od sebe buď složením, nebo provedením. Proč zvolit LINO FATRA? Podlaha je vysoce odolná vůči zátěži a opotřebení, je vhodná pro instalaci podlahového topení a velmi snadno se udržuje.

Imperio

Vinylové podlahy Fatra Imperio spojují luxusní vzhled a skvělé vlastnosti, k nimž patří vysoká odolnost, velmi nízká úroveň hluku, zdravotní nezávadnost, ekologičnost, velmi snadná údržba i vhodnost pro podlahové vytápění. Vybírat můžete z 12 vzorů imitujících dřevo.

Thermofix

Thermofix je speciální heterogenní vinylová podlahovina v dílcích, která byla poprvé na trh uvedena v roce 2003. Ne nadarmo se se svou konstrukcí řadí k nejkvalitnějším podlahám na světě. Krytina je opatřena všemi mezinárodně uznávanými certifikáty, pyšní se vysokou odolností, rozměrovou stálostí, velmi nízkou hladinou hluku, dobrým teplotním vjemem, snadnou údržbou i vhodností pro podlahové vytápění.

Pro kolekci 2018-2020 je v nabídce 62 dekorů v imitaci dřeva, kamene či koberců. Nově také byla představena kolekce Thermofix ART, která vyniká svým rozměrem 1 829 x 180 mm a zkosenými hranami.

FatraClick

Podlaha, kterou hravě položíte sami? Podlaha na jeden klik, neboli Fatra Click, která si své zákazníky získává jednoduchou pokládkou, vzhledem i vlastnostmi kombinujících přednosti vinylových i klasických plovoucích podlah. Vinylové podlahy Fatra Click odrážejí nejmodernější trendy, moderní konstrukci podlahy a cenné zkušenosti profesionálů. Krytina vás navíc nadchne antibakteriální povrchovou úpravou, vynikající zvukovou izolací, patentovaným zámkovým systémem a garancí 10 let.

V nabídce dekorů naleznete např. javor, dub, platan, kaštan či ořech, a to v nejrůznějších barevných odstínech. Výjimečnost podlahám dává autentická kresba přírodního dřeva nejen na pohled, ale díky povrchové struktuře i na dotek.

Exit mobile version