Czkutil.cz – rady, návody, tipy

Trika a tílka se vynosí celoročně

Obsah

Odkládáte trika s krátkým rukávem a tílka bez rukávů s nástupem podzimu na dno skříně? Či dokonce do vakuových pytlů až na příští sezonu? Je to zbytečná škoda. Jak je nosit celoročně?

Všestranný oděv pro mnoho příležitostí

Dámská a pánská tílka, trika a topy se hodí pro spoustu příležitostí. Jako jediná vrstva i v rámci chytrého vrstvení několika kousků oblečení. Tílka jsou lehká a jednoduchá, nebude vám v nich vedro a nosit se dají k sukním, kraťasům i kalhotám. Napadlo vás obléknout si tílko třeba jako součást outfitu do práce? Stačí ho vzít pod halenku nebo sáčko. Někdy necháte vykukovat jeho spodní lem a rázem je oděv nápaditější.

Více kousků a prostřídání

Pokud v létě nosíte trika a tílka nonstop, pořiďte si jich více a poctivě je střídejte. Klidně v jednom oblíbeném střihu ve více barevných variantách. Určitě je brzo propotíte a bylo by škoda neustále je prát a ničit. Skvěle vypadají jednobarevná i vícebarevná tílka.

Střihy tílek

Střih je nejčastěji s tenkými ramínky, neboli špagetovými, někdo má raději ta širší. Co se týká výstřihu, může být do V, hranatý či kulatý, asymetrický nebo atypický. Někdy jsou u něj ozdobné knoflíčky. Obecně rozlišíme dva střihy, a to těsný, obepínající křivky, a volnější. Dámská tílka se šijí delší i kratší. Různé nápadité topy není problém sehnat střižené asymetricky a šité tak, aby nebyly úplně obyčejné.

Jak v zimě nosit tílka

V zimě jde trika a tílka nosit taky. V rámci spodní vrstvy, kterou v případě prostředí, kde se hodně topí, oceníte i jako svrchní. Určitě vám budou ostatní závidět, že můžete odložit svetr i mikinu a pod nimi máte ještě tílko.

Kouzelné vrstvení

S tílky jde kouzlit pomocí vrstvení, nejen že zahřejí, ale ještě oživí vrstvy, které následují. Vyřádit se můžeme v kombinování barev. I obyčejné triko bude hned zajímavější, když pod něj oblékneme jinak barevné tílko.

Komfortní pracovní oblečení

Trika, tílka, mikiny, bundy, pracovní bundy, čepice a spoustu dalšího oblečení bez potisku seženete na e-shopu xfer.cz. A jde o poctivě šité i komfortně střižené věci. Pracovní bunda, která nepřipomíná pytel, jistě potěší každého manuálně pracujícího člověka.

Exit mobile version