Czkutil.cz – rady, návody, tipy

Jak vybavit interiér

Jak vybavit interiér

Rodiny s dětmi mají v současné době nepřeberné možnosti, jak nejlépe vybavit pokoj pro své ratolesti. Dětský pokoj byl měl být oázou, ve kterém se děti budou cítit bezpečně a pohodlně. Tomu musí odpovídat i dětský nábytek.

Dětský nábytek

Měl by splňovat především nároky na bezpečnost a nemít ostré hrany ani jiné prvky, které by mohly ohrozit děti při jejich skotačení. Výhodou nabídky moderního dětského nábytku je kromě jiného, že některé kusy nábytku s dětmi tzv. rostou. Platí to například o pracovním stole, který se dá pořídit pro předškoláka, ale lze jej díky výsuvným nohám přizpůsobovat růstu dítěte.

Kromě paland, šatní skříně a stolu se židlí, nemůže v dětském pokoji chybět ani vhodná polička. Dětských polic je velký výběr, takže si můžete vybrat podle potřeb i charakteru dětského pokoje police doplňkové, závěsné, nástěnné, jednoduché, dvoubarevné a jiné. Účel dobře splní například police z lamina, ze které snadno setře prach i vaše dítě.

Kancelářský nábytek

Mixnábytek nabízí nejen dětský nábytek, ale také kuchyňský nábytek, sedací soupravy, pohovky, postele a gauče, ale také kancelářský nábytek. Můžete si perfektně zařídit například pracovnu ve svém bytě, nebo může být sortiment tohoto obchodu vítanou inspirací pro malé i velké firmy. Nepostradatelný je zejména psací stůl, který si můžete vybrat podle účelu použití i podle svého vkusu. Účelnost a úspornost místem zaručuje například jednoduchý psací stůl pro školáka v dětském pokoji i pro zaměstnance v kancelářích.

Lze na něj umístit PC, na výsuvnou desku pak klávesnici, která nezabere místo na pracovní ploše. Do úložné skříňky lze uskladnit učení, nebo pracovní dokumenty či jiné pomůcky. Pevnost a velkou nosnost zaručuje především LTD materiál.

Kancelářský nábytek jsou ovšem také židle, komody, skříně a regály, boxy a kontejnery. Kromě jednotlivých kusů si můžete pořídit i celou sestavu kancelářského nábytku v jednom stylovém a barevném provedení.

Exit mobile version