Domů / Vaření-jídlo / Propadněte kouzlu španělských chutí

Propadněte kouzlu španělských chutí

Toužíte po vlastní restauraci a zjišťujete, co vše budete k jejímu pohodovému provozu potřebovat? Jedním z nejdůležitějších úkolů bude najít dodavatele kvalitních potravin. Podle zaměření restaurace si můžete vybírat z různých společností. Jestliže se chystáte vaši provozovnu orientovat středomořským směrem, pak by veškeré vaše požadavky mohla uspokojit společnost BMC Brno, která se pod značkou Bassta zaměřuje na dovoz originálních španělských potravin.

Dostupná gastro balení španělských potavin

Všechny výrobky je možné zakoupit ve velkém gastro balení, což právě v gastronomii uvítáte. V nabídce jsou jak olivy, olivový olej, koření, tak také ovoce v konzervách a zelenina. Nechybí ani ryby, zejména tuňák, ke kterému je čerstvý olivový olej nezbytností. Všechny potraviny najdete v různých typech balení. Ovoce a zelenina jsou nejčastěji dodávány v plechovkách, koření ve vacích, olivový olej v pet lahvích.

Španělské speciality ve vaší kuchyni

Originální španělské potraviny oceníte při přípravě jak španělských specialit, tak také při běžném vaření. Většina surovin je běžně využitelná a vaše pokrmy budou díky kvalitním potravinám mnohem chutnější. Jen díky originálním španělským potravinám však uvaříte pokrmy, které najdou konkurenci jen přímo ve Španělsku. Vašim hostům tak poskytnete dojem, že se opět nachází na dovolené v zahraničí. Nabídnout jim můžete například studenou zeleninovou polévku známou pod názvem gazpacho. Jejím základem jsou především čerstvá, zralá rajčata. Mezi hlavními chody je pak kromě tradiční paelly nejoblíbenější tortilla, která se už sice dostala i do našich končin, ale tradiční španělská tortilla má zcela jinou podobu. Pravá španělská tortilla totiž připomíná spíše slaný koláč. Jejím základem jsou brambory, cibule a vejce. Pokud vás některý z uvedených pokrmů zaujal, pak si na něj můžete objednat všechny potřebné suroviny na stránkách www.bassta.cz/produkty/.

O angelo

Shlédněte také

Správné sušení hub

Dřív se říkalo, že co Čech, to muzikant, dnes se spíše zdá, že co Čech, …