Kupujeme fotopast

Kupujeme fotopast

Obsah

Fotopast je zařízení, které funguje na velmi podobném principu jako digitální fotoaparát s tím rozdílem, že sama automaticky zachycuje pohyb pomocí tepelného čidla. Využít toto zařízení lze dvěma způsoby. Myslivci jej využívají pro sledování zvěře a hlídání svého revíru. Druhou možností jak použít fotopast je k ochraně svého majetku.

Při výběru fotopasti je potřeba dávat pozor na několik faktorů, které ovlivňují náš výběr fotopasti. Níže si povíme o pár základních parametrech a naučíme se, jak se vybírá ta správná špionážní kamera.

Pro ochranu majetku

Kupujeme fotopastV případě, že vybíráme fotopast pro ochranu majetku, je dobré zvážit zda chceme model, který umí odesílat mms. Díky této funkci totiž budete mít přehled co se děje před fotopastí. Jestliže má fotopast sloužit k ochraně majetku, je to velmi užitečná funkce. Na telefon vám vždy dorazí aktuální snímek o pohybu, který se udál před fotopastí. V případě myslivosti, není zapotřebí této funkce. Nemusíte tak zbytečně investovat peníze navíc za funkci, kterou nevyužijete.

Na noční focení

Ať už na focení zvěře nebo k ochraně majetku, určitě budete potřebovat noční přísvit. To slouží ke kvalitnímu pořízení nočních fotografií. Vybírejte tedy co nejsilnější přísvit, který je však založen na LED infračerveném neviditelném světle, aby nebyla prozrazena poloha fotopasti.

Kupujeme fotopast

Šíře záběru fotopasti

Pro kvalitní záběry z co největší vzdálenosti vybírejte fotopast se šíři záběru 50 až 60 stupňů. Pro místa, kde zloděj nebo zvěř projde maximálně na vzdálenost 5 metrů, je dobře pořídit fotopast, která má 100 stupňů úhel záběru. Prostor před kamerou tak bude kvalitně vyfocen a objekt bude co nejblíže středu záběru.

Při výběru fotopasti, tedy nezapomeňte na způsob použití, jaký bude přístup k fotopasti a zda potřebujete odesílání MMS zpráv.

O Makawiel

Shlédněte také

Autoklávy pro pasterizaci a sterilizaci potravin

Autoklávy jsou klíčovým prvkem v potravinářském průmyslu, zajišťujícím bezpečnost a trvanlivost potravin prostřednictvím procesů pasterizace …

Napsat komentář